![]() |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
https://dibt.cz/wp-content/uploads/2...6_202719-1.jpg
online medical test Zdrav?m vechny, kdo sem zabloudili! Dneska chci otev?t t?ma, kter? mon? nkoho z v?s taky p?l?. Jo, jde o cukrovku. Kapsle proti diabetu co to jako je? Mon? v?m to pijde jako dal? reklamn? blbost. Ale Taky jsem byl skeptik, nebudu lh?t. No a jak u to b?v?, lovk se do toho pono? a zjist? vci, co by neekal. A v?te co? Nco z toho fakt funguje. Co vlastne jsou ty kapsle na cukrovku? ekl jsem si, e tohle t?ma si zaslou? pozornost. Jen se podl?m o to, co jsem s?m slyel, zkusil nebo peetl. O jakych kapslich to vubec mluvime? O jak?ch kapsl?ch to vbec mluv?me? Nkdo si ekne: Zase njak? z?zran? p?pravek... Pitom nejde o chemii, ale asto o kombinaci bylinek, vitam?n a miner?l. Nap?klad kapsle s extraktem ze skoice, hok?ho melounu nebo gymnemy mon? jste o tom u slyeli. A co je na tom nejlep?? Nejsou to l?ky, ale podpora. Moje zkuenost Pizn?v?m byl jsem zvdavej. Zaal jsem br?t kapsle s obsahem hok?ho melounu a skoice. Bral jsem to pravideln 2x denn a k tomu samozejm drel stravu. Po ms?ci jsem ml lep? energii a m? chut na sladk?. Nav?c neml jsem ?dn? vedlej? ?inky. I kdyby plka efektu byla v hlav, mn to pomohlo. Co ?kaj? ostatn?? Na jednom f?ru jsem etl p?bh chlapa, co d?ky nim omezil inzulin. Samozejm kad? jsme jin?. Nkdo v? jen l?km, nkdo d?v? anci i alternativ. A co na to doktoi? Jin? varuj?, e to me b?t rizikov? bez konzultace. Existuj? studie, co potvrzuj? ?inky urit?ch rostlin na hladinu cukru. Z?vrem? Nikdo nechce tvrdit, e t?m vyl??te cukrovku. Zkusili jste nco podobn?ho? Napite svj n?zor teba t?m nkomu pomete. back pain symptoms online check diaf_news.cz Kapsle proti diabetu co to jako je? Co vlastne jsou ty kapsle na cukrovku? Kapsle proti diabetu co to jako je? Co vlastne jsou ty kapsle na cukrovku? Kapsle proti diabetu co to jako je? d4d219a |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|